MVO Monitor

DE MVO MONITOR

Speciaal voor de implementatie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft MVO Masters samen met haar partners de MVO Monitor ontwikkeld. Met behulp van zelfgekozen doelstellingen en indicatoren richt u uw eigen MVO Monitor in. De MVO Monitor sluit bovendien naadloos aan op de belangrijkste richtlijnen, de MVO Prestatieladder, de MVO Wijzer en de ISO 26000 richtlijn. Sinds kort bestaat de mogelijkheid uw monitor in te richten met eigen thema’s en categorieën, daarover kunt u hier meer lezen.

Per indicator kunnen acties en resultaten geregistreerd worden binnen de belangrijkste thema’s van de MVO. Dat zijn bijvoorbeeld: arbeidsomstandigheden, consumentenaangelegenheden, eerlijk zaken doen, maatschappelijke betrokkenheid, mensenrechten en milieu. Hiermee is de MVO Monitor de centrale plaats in de organisatie waar alle gegevens met betrekking tot het MVO-beleid verzameld en verankerd worden.

Voordelen van de MVO Monitor zijn:

  • al uw MVO-doelstellingen, resultaten en acties overzichtelijk bij elkaar;
  • MVO wordt visueel aantrekkelijk, met concrete scores;
  • vereenvoudiging van MVO-rapportage en certificeringstrajecten.

Bent u geïnteresseerd in MVO Masters en de monitor? Wilt u de volgende stap maken en concreet aan de slag gaan? Neem contact op voor een afspraak met Johanaly Sprok via 0621535198 of Johanaly@mvomasters.nl.

De MVO Monitor heeft een eigen website. Daar kunt u ook een demoversie aanvragen. Klik hier om mvo-monitor.nl te bezoeken.


NB: Stel voor de beste beeldkwaliteit tijdens het afspelen het filmpje in op 1080p via de instellingen