Publiceren

Als u reeds een lopende licentie van de MVO Monitor heeft, is het mogelijk om gegevens direct daaruit te publiceren op uw website of het intranet van uw organisatie. Op deze manier kunt u op een visuele manier uw stakeholders op de hoogte brengen van uw MVO-score. Op deze manier betrekt u bijvoorbeeld uw medewerkers bij het MVO-beleid omdat ze altijd weten wat de laatste stand van zaken is. Het publiceren van uw MVO Monitor is veilig en gemakkelijk.

Uw stakeholders krijgen alleen de eerste twee niveau’s te zien van de monitor, namelijk het dashboard met de totale MVO-score en de themapagina’s van People, Planet en Profit. Daarop wordt aangegeven wat de score is van de individuele indicatoren die u monitort. Het is niet mogelijk de onderliggende gegevens te bekijken (het indicatorniveau) of wijzigingen te maken, wel kan er altijd gesorteerd worden op verantwoordelijke en op afdeling in de basic versie en op locatie in de premium versie. Hieronder kunt u zien hoe het eruit zou zien als MVO Masters een MVO Monitor op haar website zou publiceren.

Het publiceren van uw MVO Monitor is heel eenvoudig, MVO Masters heeft daar reeds een plug-in voor gemaakt. U hoeft alleen die plug-in aan te vragen en vervolgens een link te plaatsen op de plek waar u de MVO Monitor wilt publiceren.


Scherm 1   scherm 2


Wilt u meer informatie over het publiceren van uw MVO Monitor? Of heeft u een lopende licentie en wilt u direct aan de slag? Neem dan contact op met Desmin Dekker via desmin@mvomasters.nl of 0621584080