MVO Monitor Custom Version

De MVO Monitor is standaard compatibel met de belangrijkste Nederlandse en internationale MVO-richtlijnen zoals de ISO 26000, de MVO Prestatieladder en de MVO Wijzer. Er bestaan echter situaties waarbij standaard thema’s en categorieën niet van toepassing zijn, daarvoor heeft MVO Masters de custom module van de MVO Monitor ontwikkeld. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat een organisatie reeds een eigen MVO-beleid heeft op basis van eigen thema’s en categorieën of omdat de bestaande richtlijnen niet aansluiten bij de wensen van de organisatie.

Bovendien biedt de custom module van de MVO Monitor de mogelijkheid de monitor verder te personaliseren met eigen kleuren en het uploaden van het bedrijfslogo. Extra functionaliteiten zoals het stakeholdermanagementsysteem, de unieke rapportagemodule en het publiceren van de monitor op het internet of intranet blijven gewoon behouden. Hieronder ziet u een preview van de custom module:

MVO Monitor Custom YG 1

-De afgebeelde custom MVO Monitor van onze klant You-Get. (Klik voor een vergroting)

Voordelen van de custom MVO Monitor zijn:

  • Uw eigen indeling thema’s en categorieën;
  • uw eigen logo en bedrijfskleur in de top banner;
  • het uploaden van uw eigen icoontjes bij uw eigen thema’s;
  • alle extra modules die de normale MVO Monitor ook heeft.

 
Bent u geïnteresseerd in de custom versie van de MVO Monitor of wilt u er meer over weten? Het team van MVO Masters kan u helpen met het zetten van de volgende stap of het maken van een vergelijking tussen de normale MVO Monitor en de custom versie. Neem contact op voor een afspraak of demo bij u op kantoor met Johanaly Sprok via 0621535198 of Johanaly@mvomasters.nl