Oplossingen

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen ondernemingen rekenschap voor de effecten die hun bedrijfsprocessen hebben op de mensheid en het milieu. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen People, Planet en Profit vraagstukken. Organisaties die met MVO bezig zijn zien hierin kansen voor nieuwe producten of diensten die zowel de samenleving (People en Planet) als de winst (Profit) ten goede komen.

Bedrijven, die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zijn aantoonbaar efficiƫnter en innovatiever. MVO is goed voor het imago van het bedrijf, levert kostenbesparing op en er is een toenemende vraag bedrijven die maatschappelijk verantwoord opereren. Op langere termijn is een heldere MVO-aanpak noodzakelijk. Het is steeds vaker doorslaggevend bij het ontvangen van opdrachten uit de overheid, het bedrijfsleven en van de consument.

Op deze pagina vindt u de duurzame oplossingen, die MVO Masters aan haar klanten aanbiedt. Klik op een van de afbeeldingen om naar de betreffende pagina te gaan.