MVO Masters

MVO Masters is gespecialiseerd in het leveren van MVO-oplossingen.  Dit doen wij met een team enthousiaste, gepassioneerde en innoverende professionals. Sinds 1 januari 2013 helpen wij organisaties  om hun maatschappelijk verantwoorde doelen te bepalen en te bereiken om zo een bijdrage te leveren aan een betere wereld. We ontwikkelen slimme en toegankelijke tools en we geven deskundige begeleiding om onze klanten in staat te stellen hun MVO-resultaten actief te realiseren, te verbeteren en waar mogelijk operationele besparingen te realiseren.

Onze pragmatisch en doelgerichte aanpak resulteert in tastbare resultaten en dat maakt ons onderscheidend.

Kennismaking: Bel of mail Johanaly Sprok, 0621535198 of mail naar johanaly@mvomasters.nl


Wij zijn een mix van professionals die zich graag inzetten voor een betere wereld. Bij de foto’s vindt u hier meer informatie over wie we zijn en wat we doen.

 

Hanke Dekker – Mede-eigenaar en MVO Consultant
“MVO Masters zorgt voor duurzame oplossingen voor het bedrijfsleven door het MVO-Beleid van organisaties concreet en inzichtelijk te maken met de MVO Monitor”
Telefoon: 0653265690
Email: Hanke@mvomasters.nl

 

Desmin kleinDesmin Dekker – MVO Consultant
“MVO Masters staat voor duurzame oplossingen voor het bedrijfsleven. We streven ernaar om deze oplossingen in te zetten zodat bedrijven en organisaties hun MVO Doelstellingen monitoren en actief kunnen verbeteren.”
Telefoon: 0621584080
Email: Desmin@mvomasters.nl 

 

Johanaly kleinJohanaly Sprok– MVO Consultant
“Effectief monitoren van de uitvoering van het MVO-beleid leidt ertoe dat organisaties gestructureerd te werk kunnen gaan aan een succesvol MVO-beleid.”
Telefoon: 0621535198
Email: Johanaly@mvomasters.nl 

 

Matthijs kleinMatthijs Smakman – Mede-eigenaar en MVO Consultant
“Samen met onze partners maken we maatschappelijk verantwoord ondernemen concreet, meetbaar en leuk.”
Email: Matthijs@mvomasters.nl