Workshops

MVO WORKSHOP “HOE WERKT MVO VOOR U”
Maar wat betekent MVO voor u? Er bestaan vele richtlijnen, certificeringen en keurmerken. In de workshop “Hoe werkt MVO voor u” gaan we samen met u op zoek naar de manier waarop MVO voor uw organisatie werkt en waar voor u de kansen liggen. In de workshop wordt op een pragmatische manier aandacht besteed aan het begrip MVO en welke tools uw MVO-ambities kunnen ondersteunen.

Inhoud:
We gaan bij de workshop MVO in op verschillende aspecten, die we verhelderen aan de hand van praktijkvoorbeelden. De volgende onderwerpen komen in de Workshop MVO aan bod:

• inleiding in MVO;
• voordelen MVO;
• MVO-richtlijnen, bijvoorbeeld MVO Wijzer, MVO Prestatieladder & de ISO 26000 richtlijn;
• uw huidige MVO-beleid en uw ambities;
• opstellen stappenplan.

De workshop duurt ongeveer vier uur en kan bij u op locatie gegeven worden of op onze kantoorboerderij in Watergang, door het team van MVO Masters. De workshop is bedoeld voor mensen die binnen uw organisatie bezig zijn met het bedenken en implementeren van de MVO-aanpak. Aan het einde van de workshop heeft u duidelijk inzicht in waar voor u kansen op MVO-gebied liggen en welke tools daarbij kunnen helpen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact op met Johanaly Sprok, Johanaly@mvomasters.nl of bel 0621535198

Een verslag van één van onze workshops kunt u hier lezen: “Hoe gebruikt u MVO om uw doelstellingen te bereiken”

De workshop van MVO Masters heeft studenten een beter inzicht gegeven van het begrip CSR en ze bewust gemaakt van de do's en dont's. Studenten waren zeer te spreken over de workshop, met name over de duidelijke structuur en de directe toepassing voor hun eigen idee.
Haagse Hogeschool,

"De studenten van de Erasmus Universiteit vonden dat de content van de workshop goed geselecteerd was en weldoordacht overkwam" Daarbij "was de workshop zeer interactief en was het leuk om MVO toe te passen op het Business Model Canvas"
Erasmus Universiteit,